Kiertomatkat

Saimaan Charmanttien kesäinen kiertomatka

Jokaisella meistä on kiehtova tarina ja persoonallisuus, jota et voi kohdata missään muualla. Tarjoamme ikimuistoisen loman ja sydämellisen palvelun ainutlaatuisessa miljöössä.

1. päivä
Helsinki – Puumala.
Saapuminen Puumalaan ja majoittuminen Järvihotelli Sahanlahteen. Sahanlahdessa voit kokeilla monenlaisia aktiviteetteja, kuten pyöräilyä, melontaa, tennistä, marjojen poimintaa sekä kalastusta. Illan pimetessä voit rentoutua saunassa ja nauttia kartanoravintolan gourmet illallisesta.

2. päivä
Puumala – Savonlinna.
Savonlinnassa charmantin päivän voi viettää risteillen höyrylaiva S/S Punkaharjulla, S/S Paul Wahlilla tai S/S Heinävedellä, vierailemalla Olavinlinnassa ja Linnankadun puutalomiljöössä. Illalliseksi voit nautiskella Panimoravintola Huvilan herkkuja. Majoittuminen Lomamokkilan maatilalle n. 10 km Savonlinnan keskustasta.

3. päivä
Savonlinna – Rantasalmi.
Rantasalmella majoitutaan romanttiseen Hotelli Ruusuhoviin. Hemmottelua kaipaavat voivat viettää päivän Viisalan ValonKartanossa ja kokeilla esimerkiksi suolahuonehoitoa tai kokonaisvaltaista hyvinvointineuvontaa. Aktiviteeteista kiinnostuneet voivat puolestaan tehdä retken Lomakylä Järvisydämeen ja Linnansaaren kansallispuistoon. Päivän päätteeksi voi rentoutua Ruusuhovin rantasaunassa.

4. päivä
Rantasalmi – Anttola.
Ajellessa Rantasalmelta kohti Anttolaa kannattaa pysähtyä ihastelemaan Rapion myllymiljöötä, ostoksille Butikien på Landet vaatekauppaan sekä Kenkäveron pappilaan Mikkelissä. Kenkäverossa on myös vaihtuvia näyttelyjä sekä kahvila. Herkullinen lounas nautitaan Tertin Kartanossa.

Majoittuminen Anttolan Hovin Kartanoon. Hieman ennen Anttolanhovia sijaitsee myös Ollinmäen Viinitila, jossa pääsee maistelemaan makoisia marjaviinejä. Anttolanhovissa voit nauttia kylpyläpalveluista ja erilaisista hemmotteluhoidoista tai ulkoilla upeissa Saimaan maisemissa. Tutustu myös Hovi Art -taidenäyttelyyn 1.7.-13.8. kartanon pihapiirissä.

5. päivä
Anttola – Helsinki
Kotimatkalla voi vielä tutustua Päämajamuseoon, Mikkelin toriin tai risteillä M/S Jaarlilla. Kahville ja vohvelille voi poiketa vaikka Naisvuoren näköalatorniin.

Hinnat 2007:
249 €/henkilö (majoitus 2hh)
340 €/henkilö (majoitus 1hh)

Sisältää: 1 vuorokauden majoittumisen Sahanlahdessa, Lomamokkilassa, Hotelli Ruusuhovissa sekä Anttolan Hovin Kartanossa, opastetun kierroksen Olavinlinnassa, lounaan Tertin Kartanossa ja tutustumisen Ollinmäen Viinitilaan.

Copyright © 2023. All Rights Reserved.